23948sdkhjf

Bila og Junget indgår nyt partnerskab

To af markedets førende leverandører i træindustrien Bila og Junget har udviklet et koncept, som skal sikre fokus på implementering af flere robotter i danske virksomheder. Både Bila og Junget er drevet af stærke værdier, bl.a. udvikling gennem mennesker og de rigtige partnerskaber.
Både Bila A/S og Junget A/S har de seneste år gennemgået en positiv vækst og forventer med det nye partnerskab at forstærke denne udvikling yderligere.

Junget A/S vil i det nye koncept fokusere på rådgivning i forhold til automatisering i bred forstand og sikre, at kunderne altid er opdaterede med de nyeste automatiseringsmuligheder. Junget A/S har en række automatiseringspartnere og nu også Bila A/S. Dermed får kunderne adgang til komplette løsninger fra Europas førende automatiseringsspecialister.

Bila A/S forstærker indsatserne for at støtte et større skandinavisk forhandlernet inden for alle brancher. Desuden vil der blive sat fokus på udvikling af specialløsninger, som skaber nye standarder for, hvad der er muligt i anvendelse af robotter.

- Vi håber med dette partnerskab at bringe flere værdiskabende løsninger ind i industrien, slutter Uffe Sass-Petersen Bila A/S og Thomas Biehl Junget A/S.

Kontakt Junget A/S for et møde med automatisering på dagsordenen på www.junget.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11