23948sdkhjf

Solidt resultat fra CG Jensen

CG Jensens omsætning nåede næsten milliarden i et 2013, hvor etableringen af to nye anlægsdivisioner cementerer koncernens position som anlægsentreprenør med stor egenproduktion.
Som Building Supply kunne berette i starten af måneden klarede entreprenørkoncernen CG Jensen A/S sig særdeles godt i 2013.

Læs mere: CG Jensen med imponerende omsætningsvækst

Regnskabet, som netop er offentliggjort, viser således, at entreprenørvirksomhedens omsætning i 2013 var på knap en milliard samt at man præsterede en fordobling af EBITDA resultatet til 30,2 millioner kroner.

Omsætningen blev 948 millioner kroner, en vækst på 37 procent, og overskuddet af primær drift voksede fra 13,8 millioner kroner i 2012 til 30,4 millioner kroner i 2013. Efter skat er resultatet 23,6 millioner kroner.

Med etableringen af to nye divisioner i 2013 behersker entreprenørvirksomheden nu alle kernekompetencer inden for anlæg, beton, stål og byggestyring.

Fokus på konsolidering
CG Jensen har gennem årene holdt fokus på anlægsområdet med en kerne af erfarne og dygtige medarbejdere. Hertil kommer øget fokus på byggestyringsopgaver med høj grad af egenproduktion. Det fokus bliver ikke mindre i fremtiden, fremhæver adm. direktør Michael S. Larsen, CG Jensen:

- Vi har fulgt en klar linje med fokus. I de kommende år handler det om yderligere konsolidering, og vi sigter på en overskudsgrad på 4 og et overskud på 40 millioner kroner. Vores dygtige og engagerede medarbejdere leverer den kvalitet, som kunderne forventer, og som gør kunderne tilfredse. Vi skal nu sørge for at styre projekter, effektivisere og kontrollere omkostningerne, så vi kan forbedre overskudsgraden.

Større tyngde giver opgaver
De to nye divisioner, dels Jord, kloak, forsyninger, dels Betonrenovering og bore/skære opgaver giver en større tyngde og bredde på anlægsområdet, og det betyder også flere nye opgaver. Ved det seneste store udbud fra Vejdirektoratet hentede CG Jensen alene hver fjerde af de udbudte betonrenoveringer, i alt 194 millioner kroner.

Tilsvarende på jord, kloak og forsyningsområdet, hvor den nye division bidrager til, at egenproduktionen er høj og også vil være det i fremtiden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078