23948sdkhjf

Ditas og DT Group headhunter udenlandske leverandører

De heftige prisstigninger på byggematerialer i Danmark får nu landets største tømmerhandelskæder Ditas og DT Group til for alvor at skærpe jagten på leverandører i udlandet. Det er især isoleringsproducenter, der headhuntes.

Ditas og DT Group headhuntes udenlandske leverandører



Ditas og DT Group har intensiveret deres arbejde med at finde udenlandske byggevare-leverandører. Det oplyser dagbladet Børsen i dag.

Tiltaget er især blevet styrket efter, at isoleringsproducenterne Rockwool og Isover, der sidder tungt på markedet i Danmark, har varslet om nye prisstigninger på isoleringsmaterialer. Prisstigninger, som danskerne ikke ligefrem bifalder.

- Vi har for eksempel haft stor succes med at finde døre uden for landets grænser. Vi arbejder målrettet på at få andelen af indkøb i udlandet højere op, siger indkøbsdirektør i Ditas Jesper Pedersen i Ditas til avisen.

DT Group har også haft medvind i udlandet. DT Group har blandt andet hentet isolering i Skotland og varer i Baltikum og længere sydfra. Det udtaler Ole Michael Jensen, indkøbsdirektør i DT Group til avisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078