23948sdkhjf

NJ Gruppen starter byggeriet på 30 nye boliger

Andelsboligforeningen Højstrup Bolig står bag opførelsen af 30 nye familieboliger på Jagtenborg i Nyborg, et projekt til cirka 61 millioner kroner.
I dag den 29. april var der arrangeret 1. spadestik på Andelsboligforeningen Højstrup Boligs nyeste projekt, 30 familieboliger på Jagtenborg i Nyborg.

NJ Gruppen A/S er hovedentreprenør på projektet, og 103 Rådgivende Ingeniørselskab ApS er bygherrerådgiver under udførelsen af byggeriet, oplyser Anette Krog, Bygningsingeniør fra 103 Rådgivende Ingeniørselskab, til Building Supply.

Rum Arkitekter fra Horsens er arkitekter på projektet med Rønslev Rådgivende Ingeniører som rådgivende ingeniører.

Arkitekturen med til at sikre drikkebandet
De 30 boliger bliver på hver 110 m². Bygningerne skal fremstå som lyse hvide monolitiske elementer, der er placeret med mindre forskydninger.

Da grundene ligger i et område med særlige drikkevandsinteresser, afledes regnvandet på grunden, som en del af det arkitektoniske udtryk i form af åbne vandrender. Husenklaverne er med grønne tage, som er med til at understrege de grønne elementer i området, og samtidig resulterer i en lavere afstrømning af regnvand.

Boligerne bygges i to etager, stueetagen med entré, bad køkken og alrum. 1. salen indeholder tre værelser og bad, i det ene værelse er der mulighed for hems.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094