23948sdkhjf

Godt i gang med 11.000 m² skoleprojekt

Opførelsen af den ny Lyreskovskole i Bov er indledt. På projektet står Bo Michelsen A/S med råhusentreprisen, en opgave der udgør 25 af de 109 millioner kroner, skolen koster.
Det skriver JydskeVestkysten.

Tidligere på måneden blev arbejdet på den ny Lyreskovskole. Projektet omfatter 9.000 m² nybyggeri samt 2.000 m² ombygning og samler skolens nuværende to afdelinger i Kruså og Padborg på én matrikel – i Bov.

Læs mere: Arkitema vinder stort skolebyggeri

Licitationen har vist, at den ny Lyreskovskole kommer til at koste 109 millioner kroner at bygge. Det er billigere end de 122 millioner kroner, byrådet har budgetteret med. Lyreskovskolen står klar til at tage i mod de 800 elever og 90 ansatte til august 2015.

Størst af entrepriserne er råhsuentreprisen til 25 millioner kroner, som Bo Michelsen A/S vandt.

Nedrivningsarbejdet udføres af Andreas Nielsen, Kliplev. Tømrer- og snedkerentreprisen gik til Hustømrerne, Rødekro. Tagentreprisen blev vundet af Syddansk Tagdækning, Rødekro. VVS- og elentrepriserne udføres af Caverion, Fredericia. Ventilationsentreprisen står Bravida Danmark, Esbjerg for. Gulventreprisen står BT Gulve, Fredericia for. Skolens sportsgulve udføres af Virklund Sport A/ S, Silkeborg. Malerentreprisen vandt Niels A. Nielsen & Søn, Aabenraa. Inventar leveres af ST Skoleinvenar A/ S, Tarm. Elevatorentreprisen gik til PD Elevator, Haderslev.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093