23948sdkhjf

NCC står til at vinde OPS-projekt

Tilbuddet fra NCC Construction Danmark A/S og Ejendomsvirke A/S i konkurrencen om at opføre og drive den 11.000 m² store Aabybro Ny Skole er blevet godkendt af styregruppen bag projektet.
Planen for nybyggeriet af Aabybro Ny Skole gik i stå med Sjælsø konkurs. Men efter at have fået aftale i stand med arkitektfirmaet Cebra om at bruge de oprindelige tegninger blev det store skoleprojekt igen sendt i udbud som OPS-projekt i totalentreprise.

Fem teams blev her prækvalificeret til opgaven , men ved tilbudsfristens udløb den 28. marts 2014 var der kun kommet tilbud fra de tre teams NCC/Ejendomsvirke, MTH/Deas og Blindkilde og Jakobsen/ Kemp og Lauritzen.

Styregruppen bag projektet har nu besluttet at indstille til kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune, at NCC Danmark A/S og Ejendomsvirke A/S tildeles opgaven med at opføre, samt stå for ejendomsdriften og vedligeholdelsen af Aabybro Ny Skole.

Tildelingen sker under forbehold af kommunalbestyrelsens godkendelse på møde d. 22. maj 2014. Jammerbugt Kommune forventer at indgå kontrakt med NCC og Ejendomsvirke den 23. maj. Herefter starter projekteringsfasen.

Selve opførelsen af skolen forventes at forløbe fra november 2014 til juni 2016. Skolen forventes at blive taget i brug i august 2016.

- Det er med stor glæde, at Jammerbugt Kommune nu har afsluttet udbudsrunden, så den længe ventede opførelse af skolen kan begynde. Det har været Jammerbugt kommunes intention, at der skal opføres en skole, som arkitektonisk kan fremstå som et fyrtårn for hele kommunen og som en moderne og inspirerende ramme for eleverne og personalet. Med CEBRAS projekt og med NCC og Ejendomsvirke som fremtidige partnere er der ingen tvivl om, at disse intentioner til fulde bliver opfyldt, siger siger borgmester Mogens Gade, som er tilfreds med udfaldet af udbuddet.

Byggeriet af Aabybro Ny Skole er det største og dyreste anlægsprojekt i kommunen nogensinde med en samlet anlægssum på 190 mio. kr. Skolen får et samlet areal på ca. 11.000 m2 fordelt på både Kattedamsvej, hvor den nuværende skole ligger, og på det nyerhvervede område på Sdr. Aaby Gade. Afdelingen på Kattedamsvej skal huse indskoling og mellemtrin, mens udskoling og 10. klassecenter får hjemme på Aaby Sdr. Gade.

Den nye skole skal sammen med det næsten færdigrenoverede DGI-hus i Aabybro være med til at sikre, at Jammerbugt Kommune fortsat er en attraktiv bosætningskommune for bl.a. unge børnefamilier.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125