23948sdkhjf

Byggemarkeder vil være bæredygtige

Brancheforeningen Danske Byggecentre er blevet medlem af FSC Danmark.
Med medlemskabet af FSC Danmark vil Danske Byggecentre arbejde for at bæredygtigt træ bliver et naturligt valg i den danske byggebranche. Det skriver FSC Danmark på sin hjemmeside.

- Som brancheforening for landets vigtigste byggecentre og byggemarkeder, der leverer træ til hele Danmark, er Danske Byggecentre meget optaget af at fremme træ som et bæredygtigt og klimavenligt byggemateriale, udtaler Danske Byggecentres administrerende direktør Palle Thomsen.

- Vores branche og ikke mindst medlemmer kommer i den nærmeste fremtid til at stille større krav til leverandører af træ. Der er ingen tvivl om, at træ fra certificerede kilder er kommet til byggebranchen for at blive, og her ser vi FSC som en vigtig spiller, og det vil vi med medlemskabet gerne være en del af, fortsætter han.

FSC Danmark byder Danske Byggecentre velkommen på medlemslisten, som i forvejen tæller Silvan, Fog, Roslev Trælasthandel og Bauhaus, der alle er medlemmer af Danske Byggecentre.

- Vi er glade for, at Danske Byggecentre har valgt at blive medlem hos os, fordi vi ved, hvilken betydningsfuld rolle de spiller i byggebranchen, som er meget vigtig for os. Vi glæder os til et frugtbart samarbejde i de kommende år, lyder det fra Loa Dalgaard Worm, sekretariatsleder i FSC Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094