23948sdkhjf

Raunstrup vinder ny SOSU-skole i Vejle

Byggekoncernen har netop underskrevet kontrakten på totalentreprisen på Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens nyeste afdeling i Vejle.
Inden sommer vil Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens kunne tage det første spadestik til en afdeling på Vestre Engvej i Vejle tæt ved byens nye sundhedshus.

Skolen har købt en grund af Vejle Kommune, hvor der skal opføres 3.150 m², som skal afløse det nuværende lejemål i Staldgårdsgade og give plads til et stigende elevtal.

- Vi bygger, fordi vi gerne vil have en moderne og tidssvarende uddannelsesinstitution og et godt tilbud til vores elever. Og en beliggenhed på Vestre Engvej vil betyde, at vi kan vedligeholde et rigtigt godt samarbejde med de øvrige uddannelsesinstitutioner i Vejle og med Vejle Kommune. Skolens fremtidige lokalisering falder også i tråd med den vision, som kommunen har for placering af uddannelsesinstitutioner i Vejle, siger direktør Hanne Helleshøj.

Mange muligheder for at udnytte de nye kvadratmeter
Til at opføre de 3.150 m² SOSU-skole er der nu indgået kontrakt med et team med Rausntrup A/S i spidsen:

- Raunstrup har netop skrevet kontrakt på denne sag i totalentreprise. Vi har KPF med på arkitektsiden og Stokvad & Kertens med som ingeniører, oplyser administrerende direktør Søren Kristense, Raunstrup til Building Supply.

SOSU-skolens nye afdeling bliver i tre etaper plus tagterrasse. Der bliver tale om et åbent byggeri med store lysindfald og mange muligheder for at udnytte de mange kvadratmeter. Der bliver blandt andet indrettet faglokaler og egentlige klasselokaler med mulighed for, at der kan være både små og store hold.

Der bliver også et stort fællesrum, hvor trappen til første sal vil kunne benyttes som tilskuerplaser som i et amfiteater. Og så bliver der et bibliotek, som får en central placering og udgang til en 50 m² stor terrasse. Endeligt etableres en terrasse på 500 m² på taget.

Byggeriet skal stå færdigt efter sommerferien 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094