23948sdkhjf

Boligbeton skruer op for investeringerne

Med et positivt resultat i ryggen gør A/S Boligbeton sig fri af finanskrisen og søsætter sit største investeringsprogram nogensinde.
Det var på den årlige ordinære generalforsamling at A/S Boligbeton kunne fremlægge et positivt resultat for 2013.

- Året 2013 blev igen et tilfredsstillende år, som sluttede med et positivt resultat på 5,1 mio. kr. før skat, et fald i forhold til 2012, men et fald som udelukkende skyldes den geografiske placering af virksomhedens solgte projekter. Omsætningen for året 2013 blev 260 mio. kr. og der var mere end 200 ansatte ved årets afslutning, oplyser virksomheden i sit årsregnskab.

Læs også: Skrøbelig indtjening hos betonelementerne

Boligbeton er et datterselskab under Jorton Holding A/S som også netop har afholdt deres ordinære generalforsamling. Jorton Holding og Koncernen har aflagt et positivt resultat på 5,5 mio. kr. før skat, en forbedring på mere end 15 mio. kr. i forhold til året før. Koncernen har i 2013 omsat for 930 mio. kr. og har mere end 600 ansatte.

Investerer i produktionssystemer
Boligbeton ser sig nu helt fri af finanskrisen og har derfor besluttet at gennemføre sit største investeringsprogram nogensinde, hvor der i perioden fra 2014 og 3 til 4 år frem vil investeres for et beløb op mod 200 mio. kr. i virksomhedens produktionsapparat.

Læs også: Betonelementerne vinder markedsandele i byggeriet

Med investeringerne vil Boligbeton indføre fuldstændig nytænkte og moderne produktionssystemer og -haller til produktion af både traditionelle betonelementer som søjler, bjælker, ribbedæk, tagplader og facader, men også af en række nye produkter som Boligbeton ikke tidligere har produceret.

De nye produktionsmetoder og -haller forventes i drift løbende over investeringsperioden, mens lanceringen af nye produkter allerede vil ske med udgangen af 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109