23948sdkhjf

Byggestart på børnehave og hal til 24,5 millioner

Den 7. maj blev første spadestik officielt taget til Hejnsvigs nye børnehave og multihal. Projekt gennemføres med flere lokale firmaer.
Otte børnehave- og skolebørn hjalp med at tage første spadestik til Hejnsvigs nye multihal og byens nye børnehave, som placeret sammen med skolen giver byen samlede pasnings, skole- og fritidsfaciliteter.

- At skulle bygge sammen er som at flytte sammen. Ikke alle kan få det de gerne vil have med ind i det nye. Sådan har det også været her i Hejnsvig. Der har været mange og der har været gode ønsker. Også nogen som ikke er blevet til noget. Men i får nogen fantastiske rammer og en samling af nogle funktioner som mange byer vil misunde jer, sagde borgmester Ib Kristensen inden 1. spadestik.

Ivrige øjne på projektet
Nedrivningen af den gamle hal er næsten færdig og børnene følger ivrigt med i byggeriet. Her har Jan Christensen fra Sdr. Omme anlægsentreprisen, mens Murermester Erik Møberg fra Hejnsvig har råhusentreprisen, Muff Byg fra Esbjerg kompletteringsentreprisen mens Knud Jørgensen El fra Hejnsvig har Teknikentreprisen. Det er Pluskontoret Arkitekter A/S, der er totalrådgiver på byggeriet.

Byggeriet løber samlet op i 24,5 millioner kroner, hvoraf de fem millioner kommer fra byens borgere og et haludvalg, der siden 2008 har arbejdet for at samle penge til halprojektet.

Den nye multihal og nye børnehave er efter planer klar til brug omkring årsskiftet til 2015 - børnehaven i december og hallen i januar.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125