23948sdkhjf

Vestjysk tømrerfirma flytter hjemmefra

Direktør Michael Werner fra Jakobsen & Blindkilde A/S Tømrerfirma i Aulum overtager tømrervirksomheden og fortsætter for sig selv under navnet Werner Byg A/S Holstebro.
Da finanskrisen rasede i 2010, etablererede entreprenørfirmaet Jakobsen & Blindkilde A/S i Aulum en tømrerafdeling med Michael Werner i spidsen som medejer og direktør.

Det viste sig at være en god idé, for siden er tømrervirksomheden vokset så meget, at Michael Werner nu er klar til at flytte hjemmefra.

Fra 1. juni 2014 overtager han tømrerfirmaet, som han flytter til Måbjerg Skolevej i Holstebro under navnet Werner Byg A/S Holstebro.

- Det var en god idé at starte op sammen med en veletableret virksomhed. Det betød, at vi kom rigtig godt fra start, siger Michael Werner, hvis første tømreropgave dengang var i forbindelse med opbygningen af Arenaen i Holstebro.

Må byde ind hos gamle konkurrenter
Jakobsen & Blindkilde A/S Entreprenørfirma udfører hoved- og totalentrepriser på store byggeopgaver, og Werner Byg A/S får mulighed for at byde ind som underleverandør på tømrerarbejdet på lige fod med andre tømrervirksomheder.

Til gengæld får Werner Byg mulighed for at byde på tømrerarbejde hos nogle af Jakobsen & Blindkildes konkurrenter.

- Tidligere ville andre store entreprenørvirksomheder ikke bruge vores tømrerafdeling, netop fordi vi er konkurrenter, siger Esben Søndervad Pedersen, der er direktør i Jakobsen & Blindkilde A/S Entreprenørfirma.

Werner Byg A/S begynder med omkring 22 medarbejdere, og det nye tømrerfirma i Holstebro får en størrelse, så virksomheden selv kan byde på mindre hoved- og totalentrepriser. Måske endda med sin gamle modervirksomhed som underleverandør.

Primære kunder for Werner Byg A/S er boligselskaber og virksomheder over hele landet. Det store fokus er energiforbedringer af blandt andet almene boliger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.099