23948sdkhjf

Lindpro satser på VVS

Teknik og servicevirksomheden Lindpro styrker sine VVS-kompetencer med åbning af en nye VVS-afdeling i Vejle. Den nye afdeling skal styrke Lindpros landsdækkende VVS-mandskab og sikre en stærk jysk lokal indsats.
Lindpro har ansat Claus Thestrup som afdelingsleder for Lindpros VVS-aktiviteter i Vest samt tre erfarne VVS-teknikere. Claus Thestrup har stor erfaring inden for området og kommer senest fra en stilling som afdelingsleder hos Brøndum.

- Vi har gode kunder i Lindpro og oplagte muligheder for at udvide vores kompetenceplatform. Den nye VVS-afdeling er et naturligt led i udviklingen af nye markeder og forretningsmuligheder. Lindpro satser på VVS, og jeg glæder mig til at bidrage til udviklingen, fortæller Claus Thestrup.

Landsdækkende betydning
Den nye afdeling har en lang række tekniske kompetencer samlet under samme tag og kan tilbyde totalløsninger. Desuden skal afdelingen samarbejde tæt med Lindpros VVS-afdeling i Øst med henblik på at sikre landsdækkende VVS-kunder ensartet service. Med de to VVS-kompetencecentre kan teknikentreprenøren løse både lokale og landsdækkende VVS-opgaver af alle størrelser.

Lindpros kunder stiller i stigende grad krav om grøn energi. Og den nye afdeling tilbyder energioptimering på tekniske anlæg.

- Vi synliggør, hvor meget energi vores kunder kan spare med operationelle beregningsmodeller, der viser, hvor hurtigt en modernisering er tjent hjem. Som totalleverandør leverer vi en samlet vurdering af optimeringsmulighederne på alle typer tekniske anlæg, og vi hjælper med at søge energitilskud for de enkelte områder, forklarer Claus Thestrup afsluttende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078