23948sdkhjf

Balslev ekspanderer i Jylland

Det rådgivende ingeniørfirma har valgt Kolding som base for sit sjette afdelingskontor.
Den 1. juni 2014 slår Balslev A/S dørene op for et nyt afdelingskontor i Kolding Åpark. Etableringen sker som led i Balslevs strategi om fortsat vækst, udbygning af kompetencer og fuld geografisk dækning på det danske marked.

Det nye kontor skal ledes af bygningskonstruktør Hassan Siddiqui, og han ser frem til at kunne tilbyde Balslevs kompetencer i Kolding-området:

- Jeg har selv boet i byen halvandet år, og jeg kender området godt. Jeg glæder mig til at blive en del af erhvervslivet og lære kommende samarbejdspartnere endnu bedre at kende, siger Hassan Siddiqui, der med baggrund som selvstændig med egen virksomhed også har erfaring med at bygge noget nyt op fra bunden.

Afdelingen vil i første omgang have fokus på byggerisegmentet og vil bestå af medarbejdere, som alle har stor erfaring inden for netop dette felt.

Flere faktorer talte for Kolding
Balslev er i forvejen repræsenteret i Viborg og Herning. Da den tredje by skulle vælges, var der flere ting som talte for Kolding. Blandt andet er virksomheden med i rådgivningsteamet på udbygning og renovering af Kolding Sygehus, som er et stort projekt over flere år, forklarer Lars Holmegaard, der er Balslevs markedschef i Jylland.

Derudover skal den nye placering bidrage til at opfylde Balslevs strategiske mål om at dække det sydlige Jylland og trekantsområdet. - Vi vil altid gerne være tæt på opgaverne og kunderne, siger han.

Det har også spillet også ind, at Kolding har en målsætning om at blive Danmarks mest attraktive erhvervsområde.

- På den seneste liste fra DI er Kolding gået fra plads 18 til plads 10, og det har stor betydning for os som ny virksomhed i byen, at byen aktivt vil gøre noget for os, siger Lars Holmegaard.

Han peger på, at Kolding er centralt placeret i landet, med motorveje mod alle verdenshjørner, og det gør byen let at komme til:

- Det betyder, at vi kan rekruttere medarbejdere fra et større geografisk område og dermed sikre, at vi får de bedst kvalificerede ansatte til virksomheden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

3.669