23948sdkhjf

NORD og CEBRA deler første pladsen om Naturvidenskabernes Hus

To unge tegnestuer deler førstepladsen i konkurrencen om Naturvidenskabernes Hus i Bjerringbro og den endelige vinder offentliggøres i marts.
Konkurrencen om Naturvidenskabernes Hus i Bjerringbro står nu mellem de to unge tegnestuer NORD og CEBRA, der har lagt sig i spidsen for konkurrencen. Det skriver DAC i dag.

Det er NORDs første selvstændige prækvalificering, og medejer Morten Rask Gregersen er begejstret. Men begge tegnestuer må vente lidt endnu inden spændingen om, hvem der har vundet konkurrencen, udløses til marts.

Den udbudsform, der er anvendt i forbindelse med projektet, er forholdsvis ny og lægger op til, at arkitektfirmaet bag ikke blot skal skabe et arkitektonisk koncept, men også skal indgå i dialog med bygherre, brugere og andre involverede parter og skabe en konstruktiv proces fra idéstadie til færdigt byggeri.

Naturvidenskabernes Hus i Bjerringbro skal gennem det arkitektoniske islæt skabe nye koncepter for undervisning i de naturvidenskabelige fag i det danske skolesystem.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111