23948sdkhjf

Designa udvider butiksnettet

En god start på 2014 baner vej for flere nye butikker i både Danmark og Norge.
Efter nogle vanskelige år synes Designa igen at være på rette spor. Et nyt og mere fokuseret koncept har trimmet sortimentet og gjort købsprocessen mere enkel for kunderne. Det nye koncept er led i en omfattende turnaround, som blev sat indledt i 2013 og nu begynder at få effekt:

- Der er forår i luften på alle måder, og hvor er det dejligt at se på tallene, at der igen er kommet gang i køkkensalget. Vi fornemmer helt klart, at folk nu igen er klar til at investere i nye køkkenløsninger, siger salgs- og marketingchef Jess V. Laursen.

Han fortæller, at Designa netop nu er i fuld gang med at tilpasse forhandlernettet i Danmark og Norge, og det medfører åbning af flere nye butikker. I Frederikshavn er kædens nyeste konceptbutik netop åbnet på Maigårdsvej, i slutningen af april åbnede Designa Tønder i en 300 kvadratmeter stor konceptbutik, og tidligere på året kom Køkkenhuset i Kalundborg ind i Designa-familien. Ud over det er der aktuelt fire nye Designa-butikker på vej i Danmark. De åbner senere i år.

Også i Norge er udviklingen positiv. Designa har netop indgået et samarbejde med den norske byggemarkedskæde Byggtorget, og det vil ligeledes medføre en udvidelse af butiksnettet.

- Vi har fået os en rigtig god partner i Byggtorget, som med sine 86 butikker i Norge rummer et stort potentiale og giver os flere muligheder end tidligere, fortæller Jess V. Laursen.

I første omgang er Designa-sortimentet ude i seks af kædens butikker, men flere er i pipelinen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094