23948sdkhjf

Flügger frikendt for misbrug af EU-støtte

Malingsproducenten har sammen med fire andre, danske virksomheder fået millioner til oprettelse af nye arbejdspladser i Polen.
Fem danske virksomheder har i alt fået 111 mio. kr. fra EU’s strukturfonde til at skabe nye arbejdspladser i Polen. Udover Flügger er det LM Wind Power, Carlsberg, Royal Greenland og Skiold. Det skriver Fagbladet 3F.

3F mener imidlertid, at det er forkasteligt, at de nye arbejdspladser i Polen er skabt samtidig med, at de samme virksomheder har nedlagt danske arbejdspladser, og at det er sket med støtte fra EU er i direkte strid med loven.

EU-Kommisionen og de polske myndigheder mener imidlertid, at det er helt i orden, den måde Flügger, LM Wind Power, Royal Greenland og Carlsberg har forvaltet støtten på. Sagen mod Skiold undersøges stadig, men hele frikendelsesproceduren får imidlertid formanden for 3F’s industrigruppe, Mads Andersen, op i det røde felt.

- Det kan ikke være rigtigt, at det er op til det enkelte EU-land at afgøre, om pengene bliver udbetalt korrekt. Vi har brug for mere kontrol med dette her, siger Mads Andersen.

Originalartikel: http://www.fagbladet3f.dk/temaer/polsk_j...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093