23948sdkhjf

Viborg Ingeniørerne opruster på elementprojektering

Firmaet har ansat fem nye medarbejdere – ingeniører og konstruktører – hvis primære arbejdsområder bliver elementprojektering for betonelement-fabrikker. Det svarer til en fordobling af kapaciteten.
Efter en periode med stærkt stigende efterspørgsel inden for elementprojektering har Viborg Ingeniørerne A/S nu udvidet staben med fem nye medarbejdere – to ingeniører og tre bygningskonstruktører – der primært skal løse opgaver for danske betonelement-fabrikker.

- Med de fem nye ansættelser har vi næsten fordoblet antallet af medarbejdere inden for elementprojektering, så vi nu råder over en stab på i alt 11 dygtige fagfolk til at varetage dette arbejdsområde, oplyser civilingeniør Martin Pedersen, der er partner i Viborg Ingeniørerne og afdelingsleder for firmaets elementprojekteringsafdeling.

- Hos Viborg Ingeniørerne har vi beskæftiget os med elementprojektering i en halv snes år. Oprindelig som en beskeden nicheaktivitet, men i det seneste par år har vi fået markant flere forespørgsler fra betonelementindustrien. I en del tilfælde har vi måttet sige pænt nej tak til at tage flere opgaver ind, fordi vi har manglet folk til at løse dem. Den situation skulle vi nu gerne være ude over.

Fleksibel ordning
- Vores nu i alt 11 ’element-medarbejdere’ har alle en bred byggeteknisk viden og kunnen, så de er godt klædt på til at løse alle opgaver vedrørende projektafklaring, beregning, optimering og optegning af elementer i forbindelse med elementproduktion. Og vel at mærke på en måde, der tilgodeser produktionsmetoderne på den enkelte fabrik, samtidig med at produkter og løsninger lever op til gældende standarder og normer. For elementproducenterne kan det være langt mere fleksibelt at entrere med en virksomhed som vores frem for selv at skulle ansætte nye medarbejdere med de forpligtelser, dette indebærer, siger Martin Pedersen og oplyser, at Viborg Ingeniørernes ordrebog for elementprojektering er fuld til og med sommerferien.

En enkelt af de nye ansatte, bygningskonstruktør Lisbeth Buur Hansen, har i de foregående 10 år arbejdet på en betonelementfabrik, så hun bringer megen praktisk erfaring med til Viborg Ingeniørerne. De øvrige nyansatte er diplom/forretningsingeniør Camilla Christine Pedersen, diplomingeniør Preben Fyrstenborg samt bygningskonstruktørerne Emil Pank Hansen og Kasper Tomra Pedersen.

Viborg Ingeniørerne A/S er grundlagt i 1963 og beskæftiger 29 medarbejdere, inklusiv de fem nyansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093