23948sdkhjf

Juul & Nielsen vinder kontrakt på Mærsk Bygningen

Glostrup-entreprenøren skal stå for kompletterings-entreprisen i forbindelse med byggeriet af den 15 etager høje forskerbygning på Panum.
Københavns Universitets Sundhedsvidenskabelige Fakultet er i fuld gang med udbygningen af Panum-komplekset på Blegdamsvej i København, og det bliver Juul & Nielsen i Glostrup, der skal udføre kompletteringen på den 15 etager høje forskerbygning, kendt som ”Mærsk Bygningen”.

Den 42.700 m² store bygning, der er tegnet af Arkitektfirmaet C.F. Møller med Rambøll som rådgivende ingeniør, fordeler sig med 24.700 m² til laboratorier, kontorer og fællesfunktioner samt 18.000 m² til foyer, kantine, auditorier, undervisningslokaler og teknik.

- De nye kvadratmeter vil hovedsageligt gå til undervisningslokaler og auditorier samt forskningslaboratorier, hvor seks af det Sundhedsvidenskabelige Fakultets institutter skal udføre frontlinjeforskning inden for områder som kræft, demens, sukkersyge, hjertesygdomme og allergi. Derudover bygges også ny kantine, cykelkælder og ny hovedindgang, oplyser Juul & Nielsen.

Når bygningen står færdig til næste år vil Juul & Nielsen blandt andet have udført:

25.000 m² vægge af forskellige typer
1.300 indvendige døre
6.000 m² systemvægge i glas
Den 75 meter høje vindeltrappe i atriet samt bygningens øvrige trapper
3.000 indvendige screens
1.500 cykelstativer i kælder
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125