23948sdkhjf

NanoCover indgår kædeaftale med Sadolin Farveland

De 70 butikker i den landsdækkende kæde Sadolin Farveland, kommer i fremtiden også til at rådgive kunderne i den mest moderne nanoteknologi fra NanoCover.
NanoCover, der er landets førende virksomhed inden for produktion og salg af nanoteknologiske overfladebehandlinger til bl.a. bil, båd og bolig, har indgået en kædeaftale med Sadolin Farveland. Aftalen medfører, at de 70 butikker, der indgår i Sadolin Farvelands kæde, fremover også kommer til at kunne både rådgive om og forhandle et bredt udbud af NanoCovers produkter.

- Vi er rigtig glade for at have indgået en aftale med Sadolin Farveland om at forhandle vores produkter. For os er det vigtigt, at kunderne får en sober, kvalificeret og faglig rådgivning, inden de køber og bruger vores produkter. Sadolin Farveland har i årevis bevist, at kæden netop besidder de kvaliteter, siger Henrik Vester, adm. direktør i NanoCover Scandinavia.

Hos Sadolin Farveland har man længe været på udkig efter nye produkter, der kan supplere kædens faste sortiment af kvalitetsmaling.

- I min verden er det sund logik, at vi nu udvider fokusområdet til også at omfatte produkter til nanokemiske overfladebehandlinger. Både vores traditionelle sortiment af maling og NanoCovers produkter har én væsentlig ting til fælles. Begge dele handler om, at man gerne vil beskytte sine ting bedst muligt, siger Frank Skorstengaard, adm. direktør i Sadolin Farveland.

NanoCovers produkter baserer sig på nanopartikler, der måler omkring 50 milliontedele af en millimeter. Selvom de fleste af produkterne ligner det rene vand, er resultaterne anderledes overbevisende. For eksempel fungerer NanoCover ClearView som en usynlig vinduesvisker, der får regn og sne til at blæse af bilens forrude, hvis man kører over 70 km/t.

Et andet af NanoCovers produkter, der nu kan købes i Sadolin Farveland, er Bad & Fliser, der gør op med et af de mest tidskrævende irritationsmomenter i den daglige rengøring. Behandlingen gør f.eks. fliserne i brusekabinen afvisende over for vand, snavs og kalk.

- Resultaterne taler for sig selv, men er bestemt ikke ligegyldigt, hvordan man bruger dem. Nanopartiklerne i vores produkter er så at sige programmeret til at gå direkte i forbindelse med det materiale, som de skal forsegle. Derfor er det vigtigt, at kunderne får god og kyndig rådgivning, siger Henrik Vester.

Den gode rådgivning kan fremover bl.a. fås hos Sadolin Farveland.

- Normalt taler man om et nanosekund. Jeg er ikke i tvivl om, at 2007 bliver et nanoår, hvor danskerne for alvor får øjnene op for, at nanoteknologi kan gøre hverdagen både lettere og mere miljøvenlig, siger Frank Skorstengaard.

Kilde: NanoCover – www.nanocover.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094