23948sdkhjf

LE34 opruster i Østjylland

Landinspektørfirmaet LE34 har udpeget ny afdelingsleder i afdelingen i Randers, hvor der er også er ansat ny medarbejder. Begge dele sker som led i firmaets udvidelse af aktiviteterne i Østjylland.
Landinspektør Kasper Wind blev pr. 1. april 2014 officielt forfremmet til afdelingsleder for Landinspektørfirmaet LE34s kontor i Randers.

Samtidig har kontoret den 1. maj ansat kort- og landmålingstekniker Matti Daugaard Jensen, som har mange års erfaring med måleopgaver i lokalområdet, hvor blandet andet komplicerede tekniske afsætningsopgaver er et af hans specialer.

Dermed beskæftiger LE34s Randers-afdeling syv medarbejdere.

Straks i gang
- LE34 har vundet udbud i tre jyske kommuner. Det drejer sig om Haderslev, Favrskov og Rebild Kommuner. Det betyder at firmaet vil være involveret i løsningen af landinspektøropgaver i de tre kommuner, fortæller Kasper Wind og tilføjer at afdelingen varetager sager for både private og offentlige kunder i hele Østjylland.

De ekstra hænder vil derfor ikke være ubeskæftigede længe. Også lokalt er der travlhed:

- LE34 har ansvaret ved en række anlægsprojekter og vi kan f.eks. henvise til det igangværende byggeri af Randers svømmebad, hvor vi foretager afsætningen af byggeriet, udtaler den nye afdelingsleder, Kasper Wind.

De næste måneder vil Matti Daugaard Jensen og hans kollegaer være involveret i aktiviteterne forbundet med en række byggemodningsprojekter i Randers og omegn.
Læs mere om: LE34
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109