23948sdkhjf

NYT for medlemmer på Building Supply

Som medlem af Building Supply har du nu fået en helt ny funktion. Du kan udbyde ledig produktionskapacitet eller søge efter en leverandør direkte i nyhedsbrevet.
Som medlem af Building Supply får du stillet en helt ny funktion til rådighed. Indkøbsfunktionen er blevet opdateret med nye muligheder, hvor du bl.a. kan annoncere med ledig kapacitet og søge efter leverandører i vores daglige nyhedsbrev.

Indkøbsfunktionen har nu følgende muligheder:

Ledig produktionskapacitet
Hvis din virksomhed har ledig produktionskapacitet, er du velkommen til at annoncere dette på Building Supply's indkøbsfunktion. Her er det muligt at beskrive, hvilken form for kapacitet, der er tale om; uploade billeder eller tekst. Og annoncen - den kommer ganske gratis med ud i vores daglige nyhedsbrev.

Specifik søgning efter leverandør
Hvis din virksomhed har et specifikt behov for en leverance af et givent produkt eller behov for kontakt til en underleverandør, får du her mulighed for at sende en forespørgsel ud via nyhedsbrevet til modtagerne af dette. Det er her muligt at beskrive, hvilket behov, der er tale om; uploade billeder eller tekst.

Generel søgning efter leverandør
Det er her muligt at søge efter en leverandør – enten på Building Supply eller på medlemmernes hjemmesider.

Branchespecifiksøgning efter leverandør
Ved hjælp af denne funktion kan der søges mere eller mindre specifikt efter en leverandør inden for en bestemt branche.

Det er kun muligt at benytte sig af indkøbsfunktionen, såfremt man er fuldgyldigt medlem af Building Supply.

Annonceringen af ledig produktionskapacitet og efterspørgslen efter specifikke produkter/leverandører vil dagligt figurere i nyhedsbrevet, der dagligt modtages af ca. 3250 personer inden for branchen.

- Så hvad venter du på?

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157