23948sdkhjf

Ny ledelse hos Pro Tec Vinduer

Søren Hansen er ny direktør, mens Erik Kappel Pedersen får det overordnede ansvar for produktion, planlægning og logistik på fabrikken i Holstebro.
Som led i en omstrukturering af organisationen har Inwido-selskabet Pro Tec Vinduer pr. 1. juni 2014 ansat Søren Hansen som ny direktør og ansat Erik Kappel Pedersen i en nyoprettet stilling som produktionschef.

46-årige Søren Hansen er uddannet bygningsingeniør og har været ansat hos Pro Tec Vinduer som projektchef siden september sidste år. Han har tidligere haft andre ledende stillinger, blandt andet hos murer- og entreprenørfirmaet Kaj Bech A/S, hos Cowi og hos Knudsgaard A/S.

51-årige Erik Kappel Pedersen er ligeledes hentet internt i Inwido-koncernen, hvor han i 2008 blev ansat som produktionschef for en af koncernens fabrikker i Herning. Da produktionen i 2009 blev flyttet til Farsø, fulgte han med og har siden arbejdet som produktionstekniker. Erik Kappel Pedersen er uddannet trætekniker og har flere år bag sig som leder inden for træindustrien, blandt andet i Caribien.

Direktionen i Pro Tec Vinduer har de seneste år bestået af Mona Sloth Nielsen og Jens Sørensen, men med virkning fra 1. juni 2014 træder de to i baggrunden til fordel for Søren Hansen som ny direktør samt en ledergruppe, der også hentes fra egne rækker.

Læs mere: Pro Tec i massiv oprustning
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093