23948sdkhjf

Juul & Nielsen skriver kontrakt på tre institutionsrenoveringer

I samarbejde med Holm & Grut samt D&N har Juul & Nielsen vundet entreprisen på energioptimering af tre daginstitutioner i Høje-Taastrup Kommune.
Høje-Taastrup Kommune indledte ved årtiets start det, der betegnes som et af de mest ambitiøse projekter med energirenovering af daginstitutioner. Frem for blot at udføre nødtørftige reparationer ville man foretage en energimodernisering og hente de ekstra investerede penge hjem gennem energibesparelser.

I april 2011 kunne kommunen fejre energirenoveringen af de første syv daginstitutioner ud af i alt 27, der alle skal have renoveret klimaskærmen. I 2014 mangler man 18 daginstitutioner for at komme i mål med den ambitiøse opgave.

Nu har Juul & Nielsen i samarbejde med Holm & Grut og D&N vundet entreprisen på tre af de resterende institutioner, en opgave som skal udføres i år.

Forskellige opgaver
Troldebo og Sct. Georggården skal klimarenoveres, så de får nye klimaskærme og får foretaget mindre vedligeholdelsesarbejder indendørs.

Daginstitutionen Rønnevangen skal derimod
Fakta:
Totalentreprenør: Juul & Nielsen A/S
Arkitekt: Holm & Grut A/S
Rådgivende ingeniør: D&N A/S Rådgivende ingeniørfirma
Bygherre: Høje-Taastrup Kommune
Udførselsperiode: 2014
Areal: cirka 1.300 m²
Byggesum: 14 millioner kroner
genopbygges fra terrændæk og forbindes med den allerede renoverede Lindevang med en ny mellembygning, som vil være det samlende element imellem de to institutioner. Den nye mellembygning vil have en forskydning i tag og facade og et stort fremskudt transparent vindfang, der markerer den nye fælles hovedindgang. Den højere tagryg udnyttes til at skabe plads til et stort lofts-/teknikrum. Tagets store udhæng danner en overdækket indgang med mulighed for barnevogns- og cykelparkering nær vindganget.

I tilknytning til indgangs- og vindfangszoner etableres vinduesnicher med store vinduespartier, der skal fungere som vinkevinduer samtidig med, at de tilfører dagslys til institutionens fællesrum og skaber indblik i indgangszonen.

Byggeperioden vil være fra ultimo juni til årets udgang.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.741