23948sdkhjf

NCC bygger 6.500 kvm. boliger i Midtjylland

NCC bygger 6.500 kvadratmeter nye boliger i Midtjylland for Vejlsø Gruppen A/S. Ordren til NCC er på 58 millioner kroner. Byggeriet ventes færdigt om et år til halvandet og består af rækkehuse og lejligheder.
NCC opfører 63 nye ejerboliger for Vejlsø Gruppen. De 45 rækkehuse og 18 lejligheder i Nissenparken ligger midt i Langå by godt 30 kilometer nordvest for Århus og 10 kilometer syd for Randers.

NCC gik i gang med arbejdet midt i februar.

– Vi er nu i gang med at støbe sokkel og terrændæk på de tre første huse, og om et par uger er vi klar til at montere bagvægs-elementer. Herefter bygger vi husene parvis, og de første vil efter planen være indflytningsklar i efteråret, siger projekteringschef Mogen Wase Larsen, NCC Construction Danmark.

Byggeriet afleveres i etapper til Vejlsø Gruppen, og NCC forventer projektet færdigt i marts 2008.

Selv om salget af boliger i Århus er gået ned i gear, tager administrerende direktør i Vejlsø Gruppen, Heine Strøm, udviklingen på boligmarkedet med ro.

- Vi har store forventninger til området, og ud over lidt lavere udbudspriser tror jeg ikke, priserne vil falde. Det er i hvert fald ikke noget, der bekymrer os. Folk skal bare lige sunde sig oven på den højere rente. Nissenparken er et rigtig godt byggeri, med en flot arkitektur, hvor vi sammen med arkitekterne har arbejdet med at skabe en flot bolig med stort lysindfald og gode materialer og ikke mindst en god indretning. Byggeriet vil klart skille sig ud fra andre boligprojekter i området, siger Heine Strøm.

Nissenparkens boliger er tegnet af arkitektfirmaet Bjerg Arkitektur i Aalborg.

Både villaer og lejligheder opføres i to størrelser. Husene bygges i et plan og bliver på 95 og 110 kvadratmeter, og lejlighederne bliver på 79 og 116 kvadratmeter. Villaerne får egen have, carport og udhus, og alle lejligheder får stor altan eller terrasse, og der er i det hele taget lagt vægt på stil og kvalitet.

Fakta om byggeriet:
Adresse: Fælledvej 8A og Egevænget 10, 8870 Langå.
Kunde: Vejlsø Gruppen A/S
Hovedentreprise: NCC Construction Danmark A/S
Entreprisesum: 58 millioner kroner
NCC’s arbejde: Opførelse af 45 rækkehuse og 18 lejligheder
Varighed: Boligerne ventes afleveret marts 2008

Kilde: NCC Construction - ww.ncc.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.101