23948sdkhjf

Nyt skud på stammen fra Frøslev Træ A/S

Frøslev Træ A/S er en moderne virksomhed i hastig vækst, og med traditionsrig forankring. Det betyder en virksomhed, der ser lyst på fremtiden, men er helt klar over, at en sikker fremtid bygger på tradition og historie.
Frøslev Træ A/S er leverandør til Danmarks tømmerhandlere, og har i dag mere end 300 forskellige træprofiler.

Virksomheden fokuserer meget på specifikke opgaver. Det kan være alt lige fra svinerygspløjede planker til havne eller havebrug; til håndhugget egetømmer til historiske bygninger eller store specialdimensioner af tømmer til kirkebyggeri. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Det sidste nye skud på stammen er en produktion af bjælker til træhuse. Det giver Danmarks tømmerhandlere muligheden for ikke bare at sælge bjælkerne til træhusene, men også alle følgevarer som isolering, tag, gulve, træbeskyttelse etc.

Træhusene kan ikke blot købes i Danmark, men Frøslev Træ Huse leveres også til Tyskland og Frankrig.

Frøslev Træ A/S forbereder sig på fremtiden og etablerer i øjeblikket en ny læsseplads med lagerhaller, der vil skabe et langt mere fleksibilt lager til glæde for kunderne.

Byggeriet af en ny produktionshal forventes færdiggjort inden sommerferien. Dette vil fordoble produktionen og give mulighed for langt hurtigere servicering af vore kunder.

Desuden er der fuld gang i etableringen af endnu et imprægneringsanlæg, så produktionen af imprægneret træ bliver øget. Frøslev Træ A/S er Danmarks største producent af trykimprægneret træ med imprægneringsfabrikker i Frøslev, St. Hjøllund og Skodborg.

Frøslev Træ A/S har i dag ca. 15.000 m2 under tag, og leverer mere end 300 profiler i henholdsvis fyr, gran, sibirisk lær eller trykimprægneret træ. Desuden leveres terrassebrædder i hårdttræ.

Kilde: Frøslev Træ A/S – www.foreslev.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125