23948sdkhjf

Nyt overskud hos Hørning Parket

Vækststrategi med skandinavisk fokus giver resultater og historisk stor ordrebeholdning.
Hørning Parket kunne i fjor fremvise et overskud før skat på 0,1 mio. kr. som resultat af det første selvstændige regnskabsår efter udskillelsen fra Velcom/Jyde Port. Det netop offentliggjorte 2013-regnskab viser, at de positive takter blev videreført i 2013, hvor overskuddet voksede til knap 0,2 mio. kr.

Det er ikke mindst overtagelsen af konkursramte Woodfloor i slutningen af 2012 og et intensiveret fokus på projektmarkedet, der ligger til grund for udviklingen. Det fortæller direktør Peter Mathiasen:

- Strategien med køb af Woodfloor passede perfekt ind i den tidsplan, vi netop havde lagt med fokus på store projekter i Skandinavien. Vores produktion af eksklusive, massive trægulve understøtter som ventet satsningen på vækst i handelsvarer fra kvalitetsproducenter i Europa, siger han.

Woodfloor er nu fuldt integreret i Hørning Parket, og alle omkostninger i forbindelse med købet er afholdt i 2013. Det nye regnskabsår er kommet godt fra start, og forventningen er fortsat vækst:

- Vores fokus er allerede langt inde i 2015, og vi har i øjeblikket en historisk stor ordrebeholdning baseret på flere store projekter på vore hovedmarkeder i Skandinavien. Vi leverer lige nu 12.000 m² til ATP på Langelinie og starter i disse dage parallelt på både Bestsellers 12.000 m² store bygning i Aarhus og 7.000 m² i Brande. Også i Sverige og Norge har vi store projekter i bogen, fortæller Peter Mathiasen.

Hørning Parket har gennem knapt 30 år været aktiv i Sverige og Norge, og efter genoptagelsen af fokuserede aktiviteter på begge markeder dukker flere og flere gamle kunder op ganske af sig selv.

- Vi har store forventninger til de kommende år og bekræftes dagligt i, at produktion kombineret med handel er Hørnings Parkets vej frem, fastslår Peter Mathiasen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109