23948sdkhjf

En investering i effektive og dedikerede medarbejdere

El- og VVS-firmaet Finn L. & Davidsen bruger mange ressourcer på at engagere de godt 100 medarbejder. En investering der kan ses andre steder end på bundlinjen.
Det skriver fagbladet Electra.

Selvstændige medarbejdere, der tænker i krydssalg, helheder og smarte løsninger. Det er hvad de ansatte hos det sjællandske el- og VVS-firma Finn L. & Davidsen gerne skulle være, når de står ude hos en kunde.

For at skabe denne type, selvledende medarbejdere bruger man ifølge direktør Lasse Houengaard mange ressourcer på at motivere firmaets otte afdelingsledere, så de er med til at udbrede og underbygge den virksomhedskultur, man tilstræber.

Kan ikke læses direkte på bundlinjen
- Jeg kan indimellem blive i tvivl om, hvorvidt alle de penge, vi bruger på at skabe sammenhængskraft på tværs, kan aflæses direkte på bundlinjen. Men for mig handler det mest om at skabe en bæredygtig virksomhed på den lange bane, siger Lasse Houengaard til Electra.

Han er heller ikke i tvivl om, at man ved at motivere medarbejderne skaber den ønskede bæredygtighed ved fx at have en lav udskiftning blandt de ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08