23948sdkhjf

Elindco skal bygge for Kræftens Bekæmpelse

Det sjællandske byggefirma har vundet totalentreprisen på om- og udbygningen af foreningens hovedsæde i København.
Onsdag den 4. juni blev Elindco Byggefirma A/S udpeget som totalentreprenør på den kommende udvidelse af Kræftens Bekæmpelses hovedsæde på Strandboulevarden i København.

Projektet, der er udviklet i samarbejde med Cubo Arkitekter, ingeniørfirmaet Fjerring og landskabsarkitekterne fra Schønherr, omfatter etablering af en ny kantine, nye mødefaciliteter og nye udearealer.

- Vi skal om- og tilbygge i den eksisterende kantinebygning, som også indeholder kontorer samt receptionen i hovedbygningen. I alt udgør disse arealer 2.000 m², fortæller Elindco-direktør Steen Justesen til Building Supply.

Ombygningen af eksisterende områder udgør 1.033 m² samt kælder på 177 m², mens den nye tilbygning får et areal på 945 m². Byggeriet har et budget på 34,8 mio. kr.

Viderefører samarbejdet
Det er ikke første gang, at Elindco bygger for Kræftens Bekæmpelse. I januar 2013 vandt Jyllinge-virksomheden således totalentreprisen på et nyt rådgivningscenter i Roskilde, som vil stå færdigt senere på sommeren.

Hos Elindco ser man frem til at videreføre samarbejdet med Kræftens Bekæmpelse omkring det nye projekt, der påbegyndes den 12. juni og forventes afsluttet til juni 2015.

- Byggeprojektet skal skabe større funktionalitet, fleksibilitet og plads og give nogle af bygningernes mest centrale områder en lys og imødekommende atmosfære. Udenfor udlægges det nuværende gårdrum som en pocket-park, som også Kræftens Bekæmpelses naboer kan benytte, fortæller Steen Justesen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094