23948sdkhjf

Flotte stenvægge med massive naturstensmoduler

Kongebro introducerer en verdensnyhed. Massive natursten i moduler er nemme at montere på lodrette flader, hvor der ønskes et helt unikt og naturligt råt udseende.
En helt ny serie af vægbeklædning kan omdanne enhver væg eller mur til en eksklusiv, rustik stenvæg af massive natursten og en holdbarhed på 100 år.

Nu er det blevet muligt at få en massiv stenvæg omkring pejsen hjemme i stuen eller give terrassen et sydlandsk inspireret look.

Indretning i Fitness DK
Fitness DK på Nygårdsvej i København valgte Kongebro Black Slate naturstens-moduler i på væggen omkring pejsen i centrets rekreative område. Den optændte pejs, de store brændeknuder og de kraftige rustikke moduler i ægte håndhugget naturskifer giver en naturlig rå kontrast til centrets lyse og minimalistisk moderne interiør med store rene flader og vinduespartier. Moderne og urgammelt på samme tid.

Patenteret løsning
Naturstensmodulerne, som er patenteret i Europa, er fremstillet af verdens største naturskifer producent Cupa Group fra Nordspanien. Modulerne er opbygget som et lag af massive natursten, der er støbt i en armeret betonbund; Dette giver en ekstrem holdbar løsning med en forventet levetid, der er testet til at være mere end 100 år – selv ved udendørs brug under danske klimaforhold.

Kongebros naturstensmoduler findes i tre forskellige farver og kvaliteter: Black Slate (sort naturskifer) MultiColor (oxideret naturskifer) og Granit (sandfarvet granit). Hver kvalitet har sit helt specielle udseende, der giver omfattende anvendelsesmuligheder.

Naturstensmodulerne er udformet i et forskudt mønster for at undgå synlige samlinger på væggen. De monteres som LEGO-klodser ovenpå hinanden og gør det muligt at samle en flot stenvæg til en brøkdel af udgiften ved en traditionel stenvæg – uden at det går ud over hverken udseende eller kvalitet.

Trend i natursten
De senere års udvikling af boligmarkedet har sat skub i bølgen af større om- og tilbygninger af de private boliger. Kvalitetsbevidste forbrugere har igen valgt at fokusere på smukke og miljørigtige løsninger i naturskifer og natursten. Anvendelsen af naturskifer på taget, facaden og andre lodrette flader har således oplevet en renæssance samtidigt med at nye skifertyper har gjort mulighederne mere økonomisk tilgængelige end tidligere.

Kilde: Kongebro A/S - www.kongebro.com

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093