23948sdkhjf

Et udfordrende år for Dyrup

Året 2006 blev ligesom 2005 et udfordrende år for Dyrup med stagnerende omsætning og tilbagegang i resultatet. Den i 2005 påbegyndte fokusering af Dyrup fortsatte i 2006 med henblik på at forbedre effektiviteten og indtjeningen.

Kvalificeret arbejdskraft – en mangelvare



KPMG har udarbejdet en ny rapport, der viser, at manglen på kvalificerede entreprenører og de stigende materialepriser er de største udfordringer i branchen globalt set. Det skriver dagbladet Børsen.

Undersøgelsen afslører, at størstedelen af de adspurgte virksomheder – de 31 største virksomheder, der driver byggeprojekter i verden – forventer en markant stigning i efterspørgslen de næste fem år og forudser en stigning i byggeomkostninger, der vil gøre det vanskeligere for entreprenører at byde ind på projekter og samtidig overholde budget- og tidsgrænserne.

Udviklingen i byggebranchen er gået så hurtigt, at virksomhederne har svært ved at følge med uddannelsesmæssigt, og det kan i sidste ende komme til at gå ud over kvaliteten i byggeriet, da byggearbejdet så vil blive lagt i ukvalificerede hænder.

Undersøgelsen viser, at tilliden til entreprenørerne i øjeblikket er høj – men det kan manglende kvalificeret arbejdskraft hurtigt gøre en ende på.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078