23948sdkhjf

El-Team Vest med på stort børnebyggeri i Aarhus

El-entreprisen på opførelsen af det nye skole- og fritidsbyggeri i Aarhus-bydelen Frederiksbjerg, Frederiksbjergbyggeriet, er gået til El-Team Vest.
Frederiksbjergbyggeriet, som erstatter N.J. Fjordgades Skole og samler en række fritids- og dagtilbud, bliver et stort børne- og ungemiljø. Byggeriet skal ligge på arealet, hvor Skt. Annagades Skole og Kroghsgades Skole ligger i dag, og med café, sundhedscenter og varierede opholdsarealer inde og ude indbyder det også til at blive et dagligt mødested for fritidsbrugere og bydelens beboere i øvrigt.

Vinderprojektet er udarbejdet af Hoffmann i samarbejde med GPP Arkitekter, Henning Larsen Architects, Møller & Grønborg og Niras.

Læs mere: Hoffmann vinder børnebyggeri i Aarhus midtby

Elarbejdet på det store børnebyggeri skal udføres El-Team Vest fra Horsens, som har vundet elentreprisen på projektet. Det oplyser el-firmaet på sin hjemmeside.

Byggeriet skal opfylde lavenergiklasse 2020 ved brug af vedvarende energi. Opfyldelsen af kravene er opnået ved at arbejde med integreret energidesign.

Det 275,8 millioner kroner dyre byggeri bliver på 14.825 m2 plus 1.500 m2 kælder. Hertil kommer rekreative område oppe på bygningerne på cirka 2.400 m2.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141