23948sdkhjf

Opruster til kommende byggeboom

Med udsigt til mange store anlægsopgaver i forbindelse med det kommende Femern-projekt i Rødby har G.S.V. Materieludlejning netop åbnet en ny afdeling i byen.
Onsdag den 4. juni indviede G.S.V. Materieludlejning sin nye udlejningsafdeling i Rødby på Lolland ved et velbesøgt åbent-hus-arrangement.

Den nye afdeling er en del af erhvervsnetværket Femern Business Park, der er etableret for at arbejde med og servicere de virksomheder, som i de kommende år skal forestå etableringen af Femern-forbindelsen. Samtidig skal netværket fungere som bindeled til lokale håndværkere og entreprenører.

GSVs nye Rødby-afdeling, der er virksomhedens biende, råder blandt andet over en 450 m2 indendørs lagerhal og har derudover ca. 4.700 m2 udendørsarealer til maskiner og materiel.

- Jo tættere du er på kunderne, jo bedre kan du servicere dem og være med til at effektivisere deres arbejde, uanset om det er inden for byggeri, anlæg eller infrastruktur. Samtidig giver den korte afstand mindre transportudgifter og lavere CO2-udslip. Derfor er det også vigtigt for os at være til stede i Rødby nu, når byggeriet for alvor begynder, siger direktør Dan O. Protin.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25