23948sdkhjf

Vitus Bering og KF fornyer efteruddannelsesaftale

På ægte håndværkermáner blev der givet håndslag, da Konstruktørforeningens formand Ole Binderup Jørgensen og leder af konstruktøruddannelsen på VBD Gunnar Eriksen aftalte at forny samarbejdsaftalen om efteruddannelse af konstruktører.
Vitus Bering Danmark har i en årrække samarbejdet med Konstruktørforeningen om efteruddannelse for konstruktører. Denne samarbejdsaftale er netop blevet fornyet og underskrevet af Konstruktørforeningens formand, Ole Binderup Jørgensen og Vitus Bering Danmarks leder af konstruktøruddannelsen, Gunnar Eriksen. Aftalen forpligter parterne til at samarbejde om efteruddannelse for konstruktører.

- Der er helt oplagte emner, vi vil bruge denne aftale til i den kommende tid, oplyser Ole Binderup Jørgensen og fortsætter:

- For eksempel vil det kommende bygningsreglement 07 kræve en omfattende efteruddannelse af konstruktørerne. Vi har allerede bedt VBD om at tage fat på opgaven.

- VBD ser efteruddannelse af konstruktører som et vigtigt område. Det giver os mulighed for at udnytte, men også skærpe de kompetencer, vi allerede har i huset. Samtidig er vi også interesserede i samarbejde om udbud af kurser, f.eks. med de øvrige konstruktørskoler, siger Gunnar Eriksen.

Chefkonsulent Åge Staghøj, Bygge- og Anlæg, VBD er allerede langt i planlægningen af kommende tiltag, bl.a. tilrettelæggelse af en række 1 dagskurser om det nye bygningsreglement til gennemførelse formentlig i efteråret.

Bygningskonstruktører, der er tilmeldt Konstruktørdag 07 får en forsmag på det nye bygningsreglement, idet Statens Byggeforskningsinstitut allerede i maj på Konstruktørerdagene holder et kortere kursus.

Kilde: Konstruktørforeningen – www.kf.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08