23948sdkhjf

Grontmij vil ansætte 100 ingeniører i 2014

”Her går det godt. Send flere ingeniører”, lyder budskabet fra den rådgivende ingeniørvirksomhed Grontmij, som netop nu mærker den økonomiske vækst i særdeles positiv grad.
Hos Grontmij er alle tre forretningsområder i vækst, og i denne uge sætter ”Water & Energy” tryk på rekrutteringen af 21 nye medarbejdere.

Aktuelt er Grontmij i gang med at rekruttere halvdelen af de cirka 100 medarbejdere, som virksomheden forventer at ansætte i 2014. De to forretningsområder, ”Planning & Design” og ”Transportation & Mobility” lagde ud med rekrutteringskampagnen ”Her går det godt. Send flere ingeniører” for ca. tre uger siden, og nu er ”Water & Energy” altså også gået med:

- Vi forventer at ansætte 40 procent flere medarbejdere i Danmark over de næste tre år, og det betyder, at vi satser på at have 450 medarbejdere i Water & Energy i 2017. Vi har rigtig mange gode opgaver i Danmark, men fremover forventer jeg, at både vores kunder og vores medarbejdere i højere og højere grad kommer til at mærke, at vi er en stærk europæisk funderet virksomhed. For eksempel har vi i øjeblikket engelske kollegaer i Danmark, som sammen med os leverer strategiske rådgivning til vores kunder, ligesom viden og teknologi fra Holland også er kommet i højere kurs, siger Mads Møller, direktør for Water & Energy i Grontmij.

Grontmijs to andre forretningsområder har også travlt og glæder sig til at tage imod nye medarbejdere over de kommende måneder:

- Der kan spores en gryende optimisme inden for byggeriet. Der er fortsat en god aktivitet i mange spændende sundhedsbyggerier, og vi mærker stor efterspørgsel efter vores kompetencer inden for bæredygtige boliger. Inden for bygherrerådgivning, projektering og commissioning mærker vi især større efterspørgsel efter certificerede bæredygtige domicilbyggerier, siger Thomas Bolding Rasmussen, direktør for Planning & Design i Grontmij.

Store ambitioner på vand-området
I England har Grontmij netop underskrevet en 15-årig rammeaftale med et af Englands største vandforsyningsselskaber, Anglian Water. Et af de projekter, hvor danske ingeniører også har stærke muligheder for at spille en vigtig rolle. Derudover arbejder danske ingeniører fra Grontmij lige nu på storskala vandprojekter i resten af Europa og i Asien.

- Inden for vand er det vores ambition at blive den førende rådgiver for europæiske forsyningsselskaber samt at levere infrastruktur til asiatiske megabyer, og vi er godt på vej til at indfri den målsætning, siger Mads Møller.

Udover vand kan de nye medarbejdere også se frem til at arbejde med energi- og miljøprojekter.

- Sammen med vores svenske kollegaer står vi stærkt inden for biomassekonvertering, og vi har egne styrkepositioner inden for biogas, vind og fjernvarme, fortsætter Mads Møller.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078