23948sdkhjf

Papiruld Danmark etablerer sig i Norge

Den dansk producent af isoleringsmateriale har netop stiftet et norsk selskab. Planen er at opbygge en forretning efter samme koncept som i Danmark.
- Byggeaktiviteten i Norge er seks gange højere end herhjemme, og vi oplever nærmest, at nordmændene står og sukker efter et produkt som vores, siger administrerende direktør Claus Skov om baggrunden for, at Papiruld Danmark har rette fokus mod det norske marked.

Virksomheden har netop etableret datterselskabet Envinsu Norge, som skal sælge isolering af cellulosefibre til nordmændene. I Danmark har Papiruld Danmark et netværk af over 40 autoriserede isolatører, som alle er uddannede i at isolere med isoleringsmaterialet Papiruld. Målet er at etablere et lignende setup i Norge.

- Der findes allerede store, veletablerede konkurrenter på det norske marked, men vi tror på, at der er et marked for vores Papiruld, og vi har en målsætning om at erobre to procent af markedsandelen på sigt, siger Claus Skov.

Envinsu Norge har adresse i Drøbak lidt syd for Oslo. Ole J. Tveitan er ansat som country manager. Det danskproducerede isoleringsmateriale Papiruld markedsføres under navnet Envinsu uden for Danmarks grænser. Isoleringsmaterialet Papiruld har været produceret af Papiruld Danmark siden 1989.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126