23948sdkhjf

Træinformation skal have ny direktør

Efter 33 år i træets tjeneste går Bjarne Lund Johansen på pension ved årets udgang. Træinformation sætter derfor nu jagten ind på hans efterfølger.
Da Bjarne Lund Johansen som ung arkitekt i 1981 satte sig i Træinformations direktørstol, havde han ikke regnet med, at han over de næste mange år skulle blive en af træbranchens mest centrale aktører. Men tiden er fløjet af sted.

- Det har været superspændende, men jeg bliver 68 i år, og på et eller andet tidspunkt skal det jo slutte, forklarer Bjarne Lund Johansen.

Om Træinformation
Træinformation har siden 1954 forsynet den danske byggebranche og private forbrugere med viden om anvendelse og vedligeholdelse af træ og træbaseret byggeri. Organisationen har i dag knap 1.000 medlemsvirksomheder, men har indtil nu kun haft to direktører. Mogens Walther Pettersson, også kendt som "Træpetter", var med frem til 1981, hvor Bjarne Lund Johansen tog over.
Spændende udvikling
Træinformation leder derfor efter en ny arkitekt eller ingeniør, der vil være med til at videreudvikle virksomheden og sætte fokus på træets mange muligheder inden for moderne og miljøvenligt byggeri. Med Bjarne Lund Johansen i spidsen har det ældgamle byggemateriale været igennem en voldsom udvikling, og det ser ud til at forsætte.

Læs også: Her er de nominerede til Danish Wood Award

- Det har været en vanvittigt spændende periode, hvor vi har opnået en lang række gennembrud. Træ bliver ikke længere kun brugt til skure eller sommerhuse, men til alle former for byggeri, hvor et nyt gennembrud med høje etagehuse er lige om hjørnet. Og i en global verden tvunget til at tage miljøhensyn, vil træ som byggemateriale også spille en stor rolle fremover.

Læs også: Ny dansk konference vil have mere træ i byggeriet

Når Bjarne Lund Johansen i slutningen af året for sidste gang lukker døren til sit kontor i Træinformations idylliske hovedsæde i Lyngby, efterlader han en moderne informationsvirksomhed, der især er langt fremme inden for digital formidling. Hele organisationens omfattende viden ligger i dag online og som app, så medlemsvirksomheder og alle andre i byggeriet nemt og hurtigt kan finde den information, de har brug for. Samtidig er en ny forbrugerhjemmeside i støbeskeen, så der bliver nok at se til for den nye direktør.

Læs mere om stillingen på Træinformations hjemmeside eller hos Hedegaard Management, der vil hjælpe med at finde den rette efterfølger.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.158