23948sdkhjf

HSHansen skal lukke Copenhagen Arena

Den vestjyske entreprenør har vundet facadeentreprisen på den nye multihal i Ørestad og går ind til regnskabsåret 2014/15 med en ordrebeholdning på en kvart milliard.
Optimismen er stor hos HSHansen, som netop har underskrevet kontrakten for facadelukningen af den nye Copenhagen Arena. Virksomheden afslutter regnskabsåret 2013/14 ved udgangen af juni med et positivt resultat og kan samtidig tage hul på 2014/15 med en ordrebeholdning på cirka 250 mio. kr.

- Vi er fantastisk stolte over at være valgt til facadelukningen på den nye arena i København. Vi har over de sidste år blandt andet markeret os med store entrepriser på prestige byggerier, og det kommer os til gode, at arbejdet på tidligere projekter har været udført til bygherrens fulde tilfredshed. Vi ser virkeligt positivt på fremtiden, siger direktør Simon S. Kristensen.

HSHansen har sikret sig facadeentreprisen i konkurrence med AE Stålmontage A/S, Eiler Thomsen Alufacader AS, Seele GmbH og Skandinaviska Glassystem AB.

Den ovale arena, der er tegnet af 3XN, skal stå færdig og klar til indvielse ultimo 2015. Hallen får plads til 15.000 gæster ved koncerter og cirka 12.500 til sportsarrangementer. Projektet er blevet en realitet med økonomiske bidrag fra blandt andre Realdania og Københavns Kommune, der hver bidrager med 325 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234