23948sdkhjf

Danske afløb sender rent vand til afrikanske børn

Danske Unidrain støtter med en ny salgskampagne Børnefondes arbejde med at sikre børnehavebørn i afrikanske Burkina Faso.
Boligejere kan nu kombinere bidrag til et godt formål med drømmen om at friske badeværelset op.

Med en ny kampagne går alle pengene fra salget Unidrains nye Anniversario-afløbsriste via firmaets egen hjemmeside til Børnefondens indsats i Burkina Faso for at bygge en brønd og sikre rent drikkevand til børnehavebørnene i landsbyen Kinkirsgogo.

- Vores kunder er afgørende for, at vi på ti år er gået fra en nystartet iværksættervirksomhed til i dag at være en førende leverandør af afløb, riste og brusevægge til badeværelser. Og derfor vil vi gerne give dem et rigtig attraktivt tilbud i anledning af vores jubilæum. Samtidig vil vi gerne bruge anledningen til at støtte en god sag, og da vand jo på mange måder hænger sammen med Unidrain, synes vi, det var oplagt at bruge pengene fra vores kampagnesalg på at skaffe rent vand til et sted i verden, hvor den slags desværre er en mangelvare, fortæller Unidrains marketingchef, Thomas Skov Simonsen.

Kampagnen gør en stor forskel
Næsten 20 procent af befolkningen i Burkina Faso er under fem år. Manglen på rent drikkevand udgør både en sundhedsrisiko på grund af vandbårne sygdomme og dehydrering, men er også med til at svække børnenes indlæringsevne og mulighed for at udvikle sig senere i livet. Det kan de 60.000 kroner fra salget af Unidrains afløbsriste være med til at hjælpe på, da de gør det muligt at bygge en brønd, der er indkapslet i beton og har monteret en pumpe, som sikrer hygiejnen.

- Rent vand i hanen er en selvfølge for de fleste danskere. Men for børnene i Burkina Faso gør det en verden til forskel, at vi kan etablere en brønd som den, vi får mulighed for i Kinkirsgogo. Det er et meget konkret projekt, som gør en meget konkret forskel – og det er både vi og børnene glade for, fortæller Corporate Relations Manager, Carolina Mieres fra Børnefonden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08