23948sdkhjf

Udskiftningsopgave udviklede sig til energiprojekt

Et projekt om udskiftning af slidte ventilations- og varmesystemer er nu blevet til et effektivt energiprojekt på Hillerød Vest Skole Ålholm.
I starten af maj indgik Schneider Electric en kontrakt med Hillerød Kommune om konvertering af CTS-centraler med ekstra energitiltag på Hillerød Vest Skole Ålholm. I praksis betyder det, at skolens eksisterende bygningsstyring skal opgraderes og samtidig skal nogle af delsystemerne kigges efter i sømmene.

- Det er et skoleeksempel på, hvor nemt der kan skabes betydelige energibesparelser. Vi sørger for, at ventilationen bliver behovsstyret, så det ikke bare står og kører, siger Henrik Holme Larsen, der er projektleder i Building Business i Schneider Electric Danmark. Han fortsætter:

- Projektet omfatter blandt andet udskiftning af alle ældre undercentraler, CO2-styring af klasselokaler og faglokaler og behovsstyring af ventilationen i en sportshal og omklædningen.

Projektet har en forventet tilbagebetalingstid på cirka otte år inklusiv de nye undercentraler, og efter planen er alle tiltag gennemført den 1. september, når klokken for alvor ringer til det nye skoleår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08