23948sdkhjf

Opgave på 238 lejligheder til Egil Rasmussen

Hovedentreprisen på renoveringen af 238 lejligheder i Korskærsparken i Fredericia er gået til tømrer- og snedkerfirmaet Egil Rasmussen A/S. Opgaven til 178 mio. kr. forventes at skabe job hos underleverandører.
Det skriver Fredericia Dagblad

Det fredericianske tømrer- og snedkerfirma Egil Rasmussen forventer midt i august at kunne rykke ind i boligblokkene Korskærsparken i Fredericia.

Her har firmaet vundet en af sine hidtil største opgaver, hovedentreprisen på renoveringen af 238 lejligheder. En opgave til samlet 178,5 millioner kroner.

Projektet vil ifølge medejer af Egil Rasmussen, Christian Duus, give arbejde til omkring 60 mand dagligt i 18 måneder. Derfor vil renoveringerne også skabe en række nye arbejdspladser:

- Hos os skal der ansættes en snes nye tømrersvende, og mon ikke nogle af underleveradørerne også skal ud og se sig om efter mere arbejdskraft, siger medejer af Egil Rasmussen, Christian Duus, til Fredericia Dagblad og uddyber, at han nu er ved at få aftaler på plads med underleverandører til blandt andet VVS, ventilation, el samt jord- og belægningsopgaver på projektet.

Egil Rasmussen A/S har to selvstændige selskaber: Egil Rasmussen A/S i Taulov og Egil Rasmussen A/S i Aarhus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094