23948sdkhjf

Vestkystens VVS udvider ejerkredsen

Jesper Thousgaard indtræder som ny medejer i Vestkystens VVS, hvor han skal være med til at styrke virksomheden, når opsvinget for alvor slår igennem.
Den autoriserede VVS-installatør Jesper Thousgaard indtræder nu som medejer i Vestkystens VVS, der hidtil har været ledet af Henrik Dissing og Torben Flye Jensen. Det oplyser Vestkystens VVS i en pressemeddelelse.

Jesper Thousgaard kommer fra en stilling som afdelingsleder hos VSM Thy. Han blev i 1995 udlært på Morup Mølle Smedje, der blev opkøbt af Vestkystens VVS. Han har stor kompetence indenfor gasvarme og har fra sit tidligere job stort kendskab til en masse gasanlæg på Mors og i Thy.

Klar når opsvinget for alvor slår igennem
Jesper ser sin indtrædelse i firmaet som understøttelse af virksomhedens sunde fundament. Med sin store viden om gasvarme indgår han i arbejdet med den service- og gasmesteraftale, Vestekystens VVS har med HMN Naturgas.

Medejer Torben Flye Jensen fortæller, at udvidelsen af ejerkredsen også skal være med til at skabe aldersspredning, så Vestkystens VVS også er sikret fremadrettet. Samtidig søger VVS-virksomheden som altid nye forretningsområder, der kan være med til at sikre fremtidig vækst.

- Vestkystens VVS skal fortsætte med at udvikle sig og være fagligt toneangivende. Derfor indgår vi altid i faglige netværk, hvor vores kompetencer kan styrkes til fordel for vores kunder, forklarer Torben Flye Jensen.

Vestkystens VVS har klaret sig godt igennem krisen, forklarer Torben og tilføjer, at hvis det virkeligt passer, at opsvinget har bidt sig fast, så vil Jesper Thousgaard hjælpe Vestkystens VVS med til at bide lidt igen.

Vestkystens VVS er stiftet i 1998. Firmaet beskæftiger p.t. 19 medarbejdere som beskæftiger sig med alle former for VVS arbejde, fjernvarme og blikkenslagerarbejde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266