23948sdkhjf

Succes med tilskudsportal til energirenovering

EnergiMidt delte sidste år 13,64 millioner kroner ud til energibesparende renoveringer på landsplan. Selskabets fire år gamle tilskudsportal er heftigt besøgt.
Ved at gøre det nemt for danskerne at få kontante tilskud via en tilskudsportal bakker EnergiMidt op om energirigtige investeringer – hvad end det handler om isolering, nyt fyr eller noget tredje. Sidste år var energiselskabets tilskud således med til at spare 3204 hustandes samlede varmeforbrug eller 58 millioner kWh væk.

Og den midtjyske energivirksomhed tager ikke geografiske hensyn i bestræbelserne på at fremme udskiftninger og restaureringer, der gør de danske hjem mere energirigtige.

- For EnergiMidt er det naturligt at give en hjælpende hånd til at få udført de her energiforbedringer, der er brug for mange steder. Vi må og skal være med til at skabe energibesparelser. Derfor går vi også ud over vores eget forsyningsområde og opfordrer til at få gang i de gode initiativer, fortæller Susanne Fløjgaard, der er energirådgiver hos EnergiMidt.

Hun påpeger desuden, at den fire år gamle tilskudsportal er meget besøgt, fordi det for mange kan være en stor udskrivning at skulle i gang med eksempelvis en hulmursisolering eller andre renoveringer.

Sidste år uddelte EnergiMidt 13,64 mio. kr. til danske energirenoveringer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093