23948sdkhjf

Grontmij styrker byggerådgivningen

Søren Skjold Eckhoff har skiftet jobbet som ansvarlig for Danfoss’ 350 lejemål ud med en stilling som afdelingschef for byggeri i Sønderjylland hos Grontmij.
Grontmijs forretningsområde inden for byggeri er i rivende udvikling, og området sikres nu med en stærk lederprofil.

Søren Skjold Eckhoff bliver ny afdelingschef og skal sammen med virksomhedens teams i Kolding, Haderslev og Sønderborg styrke markedet og dialogen med Grontmijs kunder og samarbejdspartnere i Syddanmark.

- Jeg er meget glad for at have fået Søren Skjold Eckhoff med i lederteamet i Grontmij. Søren har stærke referencer fra lignende stillinger og er den rigtige mand til at styrke den strategiske dialog med kunder og samarbejdspartnere i det sydjyske, så vi glæder os meget til samarbejdet, siger Thomas Bolding Rasmussen, direktør for Planning & Design i Grontmij.

Søren Skjold Eckhoff har en lang karriere i rådgivningsbranchen bag sig. Ti år hos Rambøll med fokus på installationer og indeklima efterfulgt af ti år hos Cowi, hvor Søren Skjold Eckhoff først åbnede kontoret i Aabenraa og senere overtog kontorlederfunktionen i Kolding. Herefter blev han markedschef for Syddanmark, mens han det sidste år vikarierede som regionsdirektør i Region Syd.

Det seneste halvandet år har Søren taget en afstikker til Danfoss, hvor han har haft ansvar for Danfoss’ 350 lejemål med en bygningsmasse på 1,8 mio. kvm globalt. Opgaven var salg og køb af fabrikker rundt om i verden og udarbejdelse af indstillinger til større globale projekter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094