23948sdkhjf

Wicotec Kirkebjerg med i 50.000 m² OPP-projekt

Teknikentreprenøren indstilles til kontrakt på 900 millioner kroner på byggeriet af det 50.000 m² nye psykiatriske hospital i Skejby ved Aarhus.
Onsdag den 25. juni 2014 blev der sat navn på den gruppe af firmaer, der skal bygge et nyt psykiatrisk hospital i Aarhus på 50.000 m² - Danmarks hidtil største OPP-projekt - , som bliver en del af Det Nye Universitetshospital i Aarhus.

Den tekniske entreprenør Wicotec Kirkebjerg er en del af konsortiet bag byggeriet af Nyt Psykiatrisk Center i Skejby, som også omfatter KPC Herning, pensionsselskaberne PKA og Lærernes Pension.

Læs mere: KPC vinder 50.000 m² OPP-projekt

Både teknikentreprise og facility management
Wicotec Kirkebjergs opgave består i at udføre teknikentreprisen på byggeriet og efterfølgende 25 års kontrakt på drift og service af hospitalets installationer. Det oplyser firmaet på sin hjemmeside.

Teknikentreprisen består af de totale tekniske installationer indeholdende blandt andet el, VVS, ventilation, bygningsautomation og sikkerhedssystemer i det 50.000 m² store nybyggeri.

Ud over teknikentreprisen skal Wicotec Kirkebjerg også udføre facility management de næste 25 år til en samlet værdi af 625 millioner kroner. Driftskontrakten på facility management omfatter primært drift og vedligeholdelse af bygninger og tekniske installationer samt visse serviceydelser.

Læs også: Wicotec-Kirkebjerg arbejder under særlige hygiejnekrav i Aarhus

Wicotec Kirkebjerg er allerede aktiv i Skejby og står for teknik- og installationsentreprisen på DNU S1, 14.000 m² fordelt på 3 etager, der skal stå færdig i oktober 2014 og ibrugtages i april 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11