23948sdkhjf

Barfoed Group udvikler 6.000 m² i København

Den fynske ejendomskoncern udvikler Miljøministeriets tidligere domicil, der omdannes til 24 eksklusive lejeboliger med butikker i stueetagen.
Barfoed Group har for få måneder siden igangsat udviklingen af ejendommen Højbro Plads 4 / Læderstræde 1-3 på 6.000 m², der tidligere havde Miljøministeriet som domicillejer.

Udviklingen og ombygningen af ejendommen forventes færdiggjort 15. november 2014, hvor erhvervsdelen er klar til indflytning, mens boligerne forventes klar til udlejning 1. marts 2015. Barfoed Group er selv totalentreprenør på ombygningen, og byggeriet styres af egen projektledelse.

Som led i projektet har Barfoed Group netop udlejet ca. 1.500 m² til det danske modebrand Moss Copenhagen, der indretter ny butik på adressen.

- Udviklingen af en så stor og omfattende ejendom er en krævende men også meget spændende opgave, og derfor er vi naturligvis meget stolte og tilfredse med, at koncernen så tidligt i forløbet har udført en udlejning af de samlede erhvervsarealer i ejendommen, og Moss Copenhagen er den rigtige lejer til denne markante placering, som vi glæder os meget til at samarbejde med, siger koncerndirektør Frederik Barfoed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142