23948sdkhjf

Kjellerup VVS får opgave på 13.000 m² domicil-byggeri

Det midtjyske VVS-firma har netop indgået aftale om VVS-entreprisen på det nye 13.000 m² store havnecenter i Aarhus.
Aarhus Havn opfører et nyt 13.000 m² stort hovedsæde på havnen i Aarhus. Nærmere bestemt på Østerhavnen ud mod den østlige mole.

Kjellerup VVS har netop indgået kontrakt om VVS-entreprisen på det 200 mio. kr. dyre byggeriet med hovedentreprenøren NCC.

Læs også: NCC skal bygge 13.000 m² havnecenter i Aarhus

- Vi ser frem til at opstarte på opgaven i uge 28, og arbejdet forventes færdiggjort primo 2016. Der vil være tilknyttet to montører samt en lærling på projektet, oplyser direktør i Kjellerup VVS, Claus Egholm, til Building Supply. Han tilføjer, at projektleder for Kjellerup VVS er Morten Jensen.

En af flere aftaler med NCC
Havnecenteret, der skal ligge på Aarhus’ Østhavn, kommer til at indeholde både kontorer, kantine, værksteder, faciliteter til havnearbejdere, lagerfaciliteter og cafeteria. I tilknytning til havnecenteret opføres desuden en gate samt et truck-stop – i alt cirka 13.000 m² fordelt på fem plan, der er tegnet af C.F. Møller med Moe som rådgivende ingeniør.

Kjellerup VVS har tidligere løst opgaver for NCC. Seneste projekt var Ny Vesterled i Horsens, et byggeri med 46 lejligheder til blandt andet hjemløse og støttekrævende borgere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.24