23948sdkhjf

Polyform bag masterplan for 220.000 m² boliger

Grønttorvs-grunden i Valby skal udvikles til en ny indbydende boligby, og Polyform Arkitekter er lige nu i gang med at tegne masterplanen.
Polyform har indgået aftale med selskabet Ny Valby A/S om ny lokalplan for Grønttorvs-grunden. Lokalplanen udvikles af Polyform, Ny Valby, Leimdörfer, 2 1 og Holte Projekt i tæt samarbejde med Københavns Kommune og Valby Lokaludvalg.

Henover sommeren skal Polyform udarbejde et forslag til en ny attraktiv boligby, som bevarer og styrker områdets helt særlige identitet. Forslaget til den ny byggeretsgivende lokalplan skal afleveres i september.

Forslaget vil knytte bånd til Grønttorvets historie og med afsæt heri udvikles en ny grøn og indbydende boligbydel med fokus på fællesskab og sammenhæng med de omkringliggende byområder. Det færdigudviklede boligområde vil indeholde ca. 220.000 kvadratmeter og indgår således som en vigtig brik i den omfattende byudvikling, som er i gang i Valby netop nu.

I slutningen af 2015 flytter de nuværende lejerne fra Grønttorvet i Valby ud på det nye "Copenhagen Markets" i Høje Taastrup. Her vil den nye lokalplan være klar, hvorefter byggeriet kan sættes i gang.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094