23948sdkhjf

Pengene skiller parterne bag Næstveds nye multiarena

Byggeriet af Næstveds kommende multiarena er endnu engang udskudt. Entreprenør og bygherre forhandler fortsat om prisen.
Det skriver Sjællandske Medier.

Endnu er byggeriet af Næstveds kommende multiarena, der er tiltænkt en værtsrolle når kvindernes Verdensmesterskaber løber af stablen i Danmark i december 2015, ikke kommet fra start. Forhindringen er forhandlinger om prisen, som stadig pågår mellem entreprenøren Hansen & Andersen og Næstved Hallernes bestyrelse.

- Entreprenøren har ikke trukket sig. Vi forhandler fortsat med dem og det er prisen, det handler om, understreger halbestyrelsens formand, Hans Henrik Knudsen, overfor Sjællandske Medier.

Ekstrapris på knap 10 millioner
Budgettet for arena-projektet var oprindeligt på 60 millioner kroner. Vinderprojektet, som er udarbejdet af arkitektfirmaet Cebra, byggefirmaet Hansen & Andersen og ingeniørfirmaet Balslev, lød dog på 68,27 millioner kroner.

Læs også: Cebra skal tegne Næstveds nye multiarena

Pengene til arena-projektet er tilvejebragt gennem et lån på 48 millioner kroner fra Lokale- og Anlægsfonden, tilskud på fem millioner kroner fra Næstved Kommune har bevilget samt tilskud, fondsstøtte og andre lån.

Læs også: Alt klar til superarena i Næstved

Byggeriet omfatter 10.000 m² og får en kapacitet på 2.500-4.000 tilskuere, afhængigt af aktivitet. Arenaens gulvareal bliver 2.400 m². Hermed kan arenaen rumme to hele håndboldbaner og dermed øge antallet af baner i hele anlægget fra tre til fem. Areanen får teleskoptribuner, der hurtigt kan "foldes ud", så arenaen nemt kan ændres fra hverdagsbrug til event-indstilling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11