23948sdkhjf

Entreprisefremgang hos Lindpro

Lindpro opretter selvstændig entreprise-afdeling i Jylland.
Teknik- og servicevirksomheden Lindpro oplever øget efterspørgsel inden for de mellemstore entrepriser i Jylland og styrker derfor sit fokus inden for dette segment med oprettelse af en selvstændig entrepriseenhed med ansvar for at drive entrepriser i det jyske. Den nye enhed får til huse hos eksisterende afdeling i Vejle.

Til at varetage de mellemstore entrepriser i Jylland, har Lindpro pr. 1. august ansat en erfaren mand, Henrik Fricke (foto). Han kommer fra en stilling som service- og projektchef hos Schneider Electric og har 20 års erfaring med projektledelse fra branchen herunder OPP, OPS samt ESCO.

- Min første opgave bliver at opbygge den nye entrepriseafdeling, en opgave, som jeg finder fantastisk spændende. Jeg kender i forvejen mange af Lindpros kunder fra mit tidligere virke og glæder mig til at fortsætte de gode relationer, således at Lindpro kan opretholde og styrke sin i forvejen stærke position på markedet, fortæller Henrik Fricke.

Med den nye afdeling samles Lindpros dygtige projektfolk i Jylland under ét og man håber hermed at kunne sikre en optimal udnyttelse af ressourcerne på tværs af lokalafdelinger og kompetenceområder.

- Med den nye centrale enhed får vi en mere effektiv styring af kapacitet og indkøb og kan derved fortsat tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere professionelt styrede entrepriser med erfarne fagspecialister til en konkurrencedygtig pris, slutter Henrik Fricke.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096