23948sdkhjf

Idrætscenter til 26 millioner indvies

Efter omfattende om- og udbygning af både indendørs og udendørs faciliteter, er arkitekt og bygherre klar til at indvie det nye Idrætscenter Vest.
Lørdag den 16. august 2014 kl. 10.00-12.00 er der indvielse af Idrætscenter Vests nye idrætsfaciliteter, der siden efteråret 2013 er blevet ombygget for 26 millioner kroner.

Idrætscenter Vest er Holstebro Kommunes største idrætsanlæg med et samlet areal på 245.000 m2, heraf er cirka 12.000 m2 indendørs.

Holstebro Kommune har været bygherre på hele byggeriet, mens arkitektfirmaet ATRA har tegnet ombygningen. Et mål forud for projektet var, at Idrætscenter Vest skal signalere noget nyt og anderledes inden for idrættens verden i Vestjylland.

- Det har været spændende at følge med i ombygningen og den markante forandring, som Idrætscenter Vest har gennemgået inden for det seneste år. De nye indbydende rammer gør, at Idrætscenter Vest vil tiltrække endnu flere brugere. Det nye center indbyder til aktivitet og bevægelse og signalerer åbenhed og imødekommenhed, hvilket især den nye markante hovedindgang er udtryk for. Idrætscenter Vest er blevet et endnu lysere og mere moderne idræts- og familiecenter, som vi godt kan være rigtig stolte af her i Vestjylland, siger Leif Brøgger.

Direktør for Kultur og Sundhed, Anders Kjærulff, supplerer:

- Ombygningen af Idrætscenter Vest giver også mange flere muligheder for aktivitet og bevægelse end tidligere. Et nyt springcenter, nye danse- og motoriksale samt udendørs petanquebane - for blot at nævne nogle af de nye faciliteter. Jeg glæder mig også over det nye caféområde, som er blevet dejligt lyst med vinduespartier ind mod hallen. Cafémiljøet indbyder til, at Idrætscenter Vest også bliver et socialt samlingspunkt for idrætsglade borgere og børnefamilier i Holstebro Kommune.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094